Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

New Mags

THE WORLD ATLAS OF COFFEE

External code: OC1011
DKK 325.00
This commodity is out of stock
Til alle, der ønsker at forstå mere om kaffe og dens vidunderlige nuancer og muligheder, er dette bogen man bare må eje.
Kaffe har aldrig været bedre og mere interessant end den er i dag. Kaffeproducenter har adgang til flere sorter og teknikker end nogensinde før, og vi som forbrugere kan lære noget af den ekspertise for at sikre, at den kaffe, vi drikker, er den bedste, vi kan finde. Hvor kaffe kommer fra, hvordan den blev høstet, stegeprocessen og vandet, der blev brugt til at fremstille bryggen, er blot nogle få af de faktorer, der påvirker smagen af det, vi drikker. Championbarista og kaffeekspert James Hoffmann undersøger disse nøglefaktorer ved at se på kaffesorter, indflydelsen af terroir, hvordan den høstes og forarbejdes, de anvendte stegemetoder til den måde, hvorpå bønnerne brygges.
Land for land - fra Bolivia til Zambia - identificerer han derefter nøglekarakteristika og de metoder, der bestemmer kvaliteten af landets produktion. Undervejs lærer vi alt fra udviklingen af espressomaskinen, til hvorfor styrkevejledninger om supermarkedskaffe virkelig ikke er gode nyheder. Dette er den første bog, der kortlægger kaffeproduktionen i over 35 lande og omfatter viden, der aldrig tidligere er offentliggjort uden for kaffebranchen.
Hardcover
272 sider
Mål: 20x25,5 cm
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought