Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

GAI LISVA

ASTRID TOP | HVID

External code: 11217
DKK 399.00 DKK 239.40
This commodity is out of stock
Om sommeren har du brug får en let og luftig, elegant og feminin top, der lader dig ånde, bevæge dig frit og får dig til at føle dig hjemme i din egen krop. Astrid Top har med den smukke blondedetalje, materialet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld og de justerbare stropper det hele og lidt til. Det økologiske stof er en anelse gennemsigtigt, så din sommerglød får lov at skinne igennem.

Astrid er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

Astrid er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele værdikæden.

o Er lavet i naturlige fibre
o Er lavet i 100% økologisk bomuld
o Er GOTS certificeret
o Licens nr.: 200904
Kvalitet: 100% Organic Cotton
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought