Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

GAI LISVA

WOODIE SKJORTE | HAZY BROWN

External code: 11101
DKK 599.00 DKK 359.40
This commodity is out of stock
Detaljer er essensen af den skønne Woodie Shirt i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Det klassiske snit kombineret med mandarinkraven og den fine brystlomme får denne skjorte til at skille sig ud, samtidig med at den er holdt helt enkel og tidsløs. De skinnende knapper, tilfører dit look en anelse ekstra luksus.

Woodie er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

Woodie er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele værdikæden.

o Er lavet i naturlige fibre
o Er lavet i 100% økologisk bomuld
o Er GOTS certificeret
o Licens nr.: 200904

Kvalitet: 100% Organic Cotton
Vaskeanvisning: Meget skånsom vask ved 30 grader. Tåler ikke blegning. Tåler ikke tørretumbling. Tåler strygning ved svag varme. Tåler ikke rens.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought