Gratis fragt v/køb over 299 kr. // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret

BAKOBA

PIONEER BOX

DKK 800,00
På lager
Varenr.: B5901
Det største byggesæt fra BAKOBA inviterer til fordybelse på egen hånd eller hyggelig leg med søskende og kammerater. Vær en pioner og byg noget, der aldrig er set før eller følg de mange vejledninger til at bygge alt fra biler og robotter til sjove dyr og vindmøller. Der kan også bygges en stor båd, som børnene kan tage med i badekarret – BAKOBA flyder nemlig på vand og er derfor det perfekte legetøj til badet. Brug de medfølgende ”Connectors” til at koble legoklodser sammen med BAKOBA og udvid på den måde legens muligheder.

I dette kæmpe sæt giver de inkluderede ringe nye muligheder for, at barnet kan udvikle sine egenskaber indenfor logisk tænkning, geometri og samarbejde med andre børn i fælles byggeleg. Ringene er også perfekte som hjul på store køretøjer – eller måske som en dronninge- eller kongekrone? Kun fantasien sætter grænserne og med denne kasse er der til mange times sjov og kreativ byggeleg.

Alle BAKOBA dele kan vaskes i vaskemaskinen og kan også desinficeres med sprit.
BAKOBA er STEM-certificeret som et lærende og udviklende legetøj og har desuden vundet den internationale Designpris Reddot Design Award.
Anbefalet til alle byggeglade sjæle mellem 3-99+

Andre købte også