Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

BONDI WASH

BENCH SPRAY 500ML | SYDNEY PEPPERMINT/ROSEMARY

External code: BS-500
DKK 149.00
This commodity is out of stock
xxEn universel rengøringsspray, der kan bruges på alle hårde flader og de fleste tekstiler - eller huden for den sags skyld, da den er så mild. Brug den også omkring fødevarer - på køkkenbordet eksempelvis.

Dette er Bondi wash' mest unikke produkt, da der ikke findes noget lignende på markedet. Sprayen dræber 99,99% af alle bakterier på en naturlig måde (dokumenteret i laboratorie tests). Den er utrolig drøj i brug og en enkelt flaske vil give dig omkring 2000 tryk på sprayflasken, hvilket er en hel del mere end almindelige sprayflasker.
Anvendelse: Spray på alle ikke-porøse overflader i et hvilket som helst rum og tør efter med en opvredet klud. Rengøringsmidlet indeholder en lille smule alkohol, og det er derfor vigtigt, at du tørrer efter med en våd klud.

99%+ plantebaserede ingredienser.
Emballagen er genanvendelig.

Duften Sydney Peppermint er en kølende og opfriskende olie med stærke anti-bakterielle egenskaber - i familie med den velkendte eucalyptus. Sammen med rosmarin, enebær og andre smukke essentielle olier giver det en opløftende og energifyldt duft.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought