Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

KARMAMEJU

SUN BB CREAM SPF30 MEDIUM 50ML

External code: SCBBSPF30ME
DKK 329.00
In stock
Naturlig, let dækkende farvet dagcreme med SPF 30 fra Karmameju. Cremen er antioxidantrig og fugtgivende med UVA- og UVB-beskyttelse fra fysisk, mineralske solfiltre, samt bestående af mineralske farvepigmenter, der er lette at smøre ud. Den sikrer dig en bredspektret beskyttelse mod solens stråler uden at tilstoppe porerne, i takt med den efterlader huden med en naturlig farve og glød.

BB ansigtscremen er luksuriøs hudpleje, som er vegansk, koralvenlig og produceret med et væld af økologiske, bæredygtige high-performance og klinisk dokumenterede ingredienser, som gør produktet ideelt til hverdagsbrug. Samtidig er det ikke en fulddækkende foundation - den er let dækkende og blender sammen med hudens egen naturlige farve. Derfor passer de to farver Light og Medium til de fleste hudtoner og efterlader ikke tydelige make up kanter.

Karmameju anbefaler, at du vælger den farve, der er tættest på din egen hudfarve på det tidspunkt af året, du bruger produktet. Eksempelvis er Light god i vinterhalvåret og det tidlige forår, mens huden stadig er lys, og Medium er god i sommerhalvåret og ferien, når huden har fået mere sol. Hvis du generelt har en lys hud, vil Light passe dig godt året rundt, hvorimod hud, der bedre tåler solen, ofte kan bruge Medium hele året. Både Light og Medium kan anvendes af hud med gul eller rød undertone.

Kan anvendes i kombination med Karmamejus PRE- & AFTERSUN serum-lotion. En velhydreret hud giver en mere længerevarende solbrun farve og glød, og solcreme med naturlige solfiltre påføres endnu nemmere på en velplejet hud.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought