Gratis fragt v/køb over 299 kr. // 1-3 hverdages leveringstid // 14 dages fuld returret

Stoff

STOFF NAGEL STAGE LUXE | ANTIK

DKK 349,00
På lager
NYHED
Den nye antiklysestage er seneste relancering inden for STOFF Nagel kollektionen. Den er produceret ud fra det originale design, men har dog noget ganske enestående over sig. Hver enkelt antikstage er nemlig håndmalet, og du finder umuligt to, der er fuldkommen identiske. Det smukke ved antikstagen er, at den patinerer i sit udtryk og kan få spor af brug over tid. Det er især med til at forstærke det rustikke vintage look og gøre hver antikstage endnu mere unik.

Lysestagen blev oprindeligt designet af Werner Stoff for Hans Nagel i 1960'erne. Den kan kombineres med resten af STOFF Nagel kollektionen til en uendelig række smukke og unikke figurer. Du kan stable og samle den, præcis som du har lyst, og skabe dit eget udtryk, der understreger STOFF Nagel designets skulpturelle egenskaber. Brug den med kertelys eller blot som en dekorativ skulptur, der omfavner din personlige stil.

Du kan let fjerne dryp fra stearinlys ved at lægge lysestagen i meget varmt vand (næsten kogende) tilsat en smule citronsyre.

Material: Zink med håndmalet farve lagering
Størrelse: H: 6,5 cm, Ø: 10,2 cm
Vægt: 271 g

Andre købte også