Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

KARMAMEJU

SCRUB MASK 65ML | 01/ PROUD

External code: SCSMPR
DKK 299.00
In stock
Ansigtmaske til moden, mat, tør og ujævn hud.
PROUD 01 er formuleret til skånsomt at forfine,hydrere og revitalisere ansigt, hals og dekolletage. PROUD's effektive dobbelt-eksfolierende kombination af sort vulkansand og en høj koncentration af klinisk dokumenteret granatæbleenzym. Masken fjerner nænsomt grå, døde hudceller og polerer skånsomt det yderste lag af huden. Hydrerende økologisk aloe vera og honning beroliger og nærer, mens klinisk dokumenteret ekstrakt fra nutgrass hjælper med at ensarte og lysne hyperpigmentering af huden. Et unik, udsøgt aromaterapeutisk mix af rose, cedertræ, palmarosa og ylang ylang hjælper med at regenerere og rense huden samtidig med, at de fremmer et positivt og fredfyldt sind.

Sådan gør du:
Påfør masken og lad den hvile på huden i ca 15. min. mens enzymerne arbejder på huden.
Eksfolier huden med vulkansandet lige inden afrensning med vaskekluden.

Proud tilhører gruppe 01 / Genopbyggende
Denne gruppe tilføre harmoni og balance til din krop og sjæl. Blandingen af æteriske olier kombinere delikate blomster-, træ- og krydderi noter for at nære og genopbygge både huden og sanserne, for at genfinde det positive livssyn og løfte dit sind.
- Så er du klar til at starte din dag i harmoni og god karma.

"Med Karmamejus produkter er det vigtigt at tage en dyb indånding til produktet, så dens enten genopbyggende, beroligende eller energigivende duft smitter af på dit humør"

commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought