Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

Madame La La

Light Self Tan Mousse 200 ml

External code:
DKK 325.00 DKK 162.50
This commodity is out of stock
Madame La La Tan Light indeholder 200 ml af den bedste og perfektionerende mousse, der er designet til at skabe den ultimative LA glød. LA tan udvikler sig til en dyb gylden naturlig farve på kun tre timer. Denne mousse er formuleret med naturlige hudplejende ingredienser og er fyldt med kokosvand, som Madame La La først brugte på grund af den hudplejende effekt. Kokosvandekstrakten fugter huden for at hjælpe med at opstramme, pleje og forbedre elasticitet.

Den hurtigtørrende selvbrunende perfektor indeholder innovativ farvetilpasningsteknologi, der sikrer, at din farve ser naturlig ud, samtidig med at den tilpasser sig til din naturlige hudtone. Kombinationen af kokosvandekstrakt, vitamin A og E samt ekstrakt fra aloe vera og grøn te aktiverer hurtig tørring for øjeblikkelig perfekt farve, og reducerer forekomsten af cellulite, appelsinhud, uperfektheder og ujævn hudtone.

LA tan holder i ca.10 dage og forsvinder naturligt, så du ikke behøver at bekymre dig om den frygtede plettede hudfarve.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought