Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

KARMAMEJU

PEELING MASKE 65 ML | 03/DEEP

External code: SCPMDE
DKK 399.00
In stock
DEEP 03 er en fugtgivende PHA (polyhydroxysyre) gelemaske.
PHA er en moderne og mere skånsom version af AHA syrer.
DEEP er ideel til normal, tør, uren, fedtet, moden, og hyperpigmenteret hud. De
nøje udvalgte aktiveingredienser inkluderer prisbelønnede og klinisk dokumenterede echinacea-ekstrakt og PHA fra lactobionsyre, der er kendt for at hjælpe med at reducere fine linjer og rynker samt forebygge for tidlige tegn på aldring. Lactobionsyre giver en effektiv, dyb peeling som hjælper med at øge cellefornyelsen samtidig med, at epidermis skånsomt eksfolieres. Dette fremmer et forfinet, blødere og glattere udseende af huden.
Regelmæssig brug vil hjælpe til at opnå en klar og jævn hudtone, minimerede porer og en styrket ensartet hudoverflade. Den udsøgte sammensætning af antibakteriel aromaterapi af evighedsblomst, mandarin, cedertræ, geraniumrose, citron og lavendel, er blandet i den beroligende gelbase af økologisk aloe vera.DEEP har en lav pH-værdi på mellem 3 og 4 for optimal effektivitet på huden.
Ansigtsmasken er i sampak med de 100% økologiske, lette musselinvaskeklud, der er det ideelle "redskab" til skånsom og let afrensning af masken. Sampakken inkluderer også den specielt udviklet Karmameju spatula, der sikrer optimal påføring af masken og mindst muligt produktspild.
OBS / En let prikken i huden kan opleves ved brug af DEEP. Dette er normalt ved brug af kemisk peeling, og er et tegn på at syrerne arbejder på huden.
Muselinvaskeklud: 100% økologisk bomuld.
TIP / Brug DEEP sammen med PROUD og DREAM til double– eller triple masking.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought