Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
OLIVER FURNITURE

OLIVER FURNITURE

< 1 2 3 4 5 6 >
< 1 2 3 4 5 6 >

Oliver Furniture: Et univers med fokus på stolt skandinaviskmøbelsnedkertradition

Oliver Furniture er et univers for dig, der ønsker møbler til børneværelset med rene linjer, rundede former og små delikate detaljer. Æstetikken på tværs af produktsortimentet har en genkendelig lune, der gør det nemt at sammensætte børneværelset med ét gennemgående stiludtryk. Hos Stokværk finder du derfor nogle af de mest populære møblementer fra den danske virksomhed til en stærk pris. Gå på opdagelse i sortimentet allerede i dag og begynd din rejse til Oliver Furnitures skandinaviske univers.




Senge med et klassisk, tidløst udtryk og en naturlig, langlevetid

Oliver Furnitures senge til børn og spædbørn er alle produceret i Europa og overholder derfor de strenge EU-kravfor sikkerhed og sundhed. Hos Stokværk forhandler vi alt fra deres vugge med dertilhørende vuggefunktion, deres juniorseng, der nemt forvandles til en sofa i dagtimerne, en høj seng med plads til sjov og leg under eller en køjeseng til søskende, der elsker at bruge alle døgnets timer sammen. De er designet og produceret ud fra et princip om bæredygtighed, kvalitet og lang levetid, således at møblerne nemt kan gå i arv i generationer.




Et puslebord med integreretkommode til at dække det nødvendige opbevaringsbehov

Hos Stokværk forhandler vi den yderste populære puslekommode fra Oliver Furniture, der kombinerer puslefunktionen med en kommode, således at tøj, bleer og stofbleer altid er lige ved hånden, når du skifter dit barn. Puslekommoden har en soft lock-funktion, der sikrer, at skuffer lukker langsomt og lydløst og ikkeskræmmer eller overrasker barnet. Puslepladen kan desuden tages af, så du, når du ikke længere har behov for denne, blot kan bruge den som en klassisk, flotkommode mange år ud i fremtiden.




Funktionelle opbevaringsmøbler i et stilrent, skandinaviskdesign

Oliver Furnitures møbelsortiment inkluderer også et væld af forskellige opbevaringsmøbler til børneværelset, der nemt kan udvides, tilpasses eller på andre måder skræddersys efter behov. Her kan du finde dit barns første skrivebord med 5 indbyggede skuffer til opbevaring, lave og høje reoler med mulighed for tilkøb af flere hylder og klædeskabe med det skandinaviske designudtryk. Indretningen i reoler og klædeskabe er vældig fleksibel, og de kan derfor indrettes alt efter behov for bøjleknage, større hylderum og lignende. Klædeskabet kan også sagtens indgå i forældrenes soveværelse eller i entreen for at skabe en rød tråd i boligindretningsstilen i jeres hjem.