Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret
LIEWOOD

LIEWOOD

< 1 2 3 4 5 >
< 1 2 3 4 5 >

Liewood: Et dansk mærke til børneuniverset forankret i en nordisk designtradition

Liewood er et dansk børnemærke, der henvender sig til den moderne familie, der sætter pris på enkelthed, kvalitet og en varm og indbydende æstetik. Liewood producerer legetøj, børnestel i silikone, interiør til børneværelset, hagesmækker og lignende uundværlige produkter til børnefamilien med fokus på økologi og høj kvalitet. Liewoods æstetik er præget af jordbundne såvel som pastelfarvede produkter, der nemt kan integreres i moderne hjem med en nordisk og stilren indretningsstil. Hos Stokværk forhandler vi et bredt udvalg af Liewoods produkter til en konkurrencedygtig pris, så du også kan blive indehaver af de populære produkter.

En funktionel og smuk kombination af baby nest og lift, så baby kan være tryg på farten

Liewoods baby nest og lift er den perfekte kombination af to uundværlige funktioner for forældre, der vil gøre det nemt at have baby med på farten i trygge omgivelser. Denne baby nest er udstyret med lange stropper, der gør den let at bære rundt og tage med til venner og familier. Dens runde form omfavner babyen og gør det trygt og behageligt at få en veltrængt lur udenfor hjemmets rammer. Betrækket kan nemt tages af og vaskes alt efter behov.

Kreative bådekåber i økologisk bomuldsfrotté

Hos Stokværk forhandler vi også et udvalg af Liewoods bløde badekåber, der med sine broderede dyreansigter på hætten gør den både sjov og praktisk. Badekåberne er utroligt absorberende og kommer med små søde lommer og et bindebælte, der ligeledes er i økologisk bomuldsfrotté. Den kan lukkes helt tæt med trykknapper, så barnet nemt kan rende rundt i badekåben uden at den løsner sig.

Sengetøj i økologisk bomuld med dyreprint i jordbundne nuancer

Liewoods produktsortiment inkluderer også sengetøj i økologisk bomuld til både baby- og juniorstørrelse. Sengetøjet har indvendige franske sømme, der giver det ekstra holdbarhed, og så er det fyldt med skønne print fra dyreverdenen. Sengetøjet er åndbart og med en usynlig lås, der hverken generer æstetikken eller barnet i dets søvn.

Bløde børnehåndkæder med hætte og ører

Liewoods børnehåndklæder er legende og smukke, og de kan derfor både bruges til at putte sig i efter badet og til en god udklædningsleg. Som det er kendetegnende for Liewoods produktserie er disse selvfølgelig også produceret i økologisk bomuld og har – ligesom bådekåberne – en hætte med et dyremotiv og skøre ører.